Photobooth accessoires - Eenhoorn

Regenboogkleurige achtergrond met 8 vrolijke papieren accesoires in eenhoornthema

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU064

Alles voor een eenhoorn feestje (43)

Leg alle giegels vast en maak magische foto's van je kleine eenhoornfans dankzij de photoboothprops uit de Eenhoorn Party collectie van Great Pretenders.

In de kit zit een flashy regenboogkleurige backdrop om op te hangen en 8 toffe papieren accessoires zoals eenhoorns natuurlijk maar ook tiara's, hartjes, regenbogen en meer.

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 97500

PersonageEenhoorn
TypeFeestaccessoires

Photobooth accessoires Eenhoorn van Great Pretenders om leuke foto's te trekken en blijvende herinneringen te creëren voor je kleine dromerige kapoenen. Ook leuk om een origineel bedankkaartje mee te maken. Alle gasten bij elkaar, props bovenhalen op en smile!

Bekijk zeker de rest van de eenhoorn collectie met bijpassende borden, servetten, slingers en bekers voor een magisch en onvergetelijk feestje.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories