Plezant opsteekspel - Op de werf *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB054

De bouwvakker zit in zijn kraan en beweegt grote voorwerpen heen en weer. Daarna loopt hij rond op de werf, om te controleren wat nog moet worden gedaan.

Dit kleurrijke spel Op de werf van Haba, traint spelenderwijs de motoriek. Daarnaast stimuleren de verschillende kleuren en vormen de nieuwsgierigheid van kleintjes.

34,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302924

CollectieHouten speelgoed
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 2 jaar

Hier komen kleine hersentjes en snelle vingertjes van in actie. Vrolijk & kleurrijk opsteekspel om de fijne motoriek, concentratie, aandachtig observeren en het indelen van kleuren en vormen te bevorderen. Er zitten voorbeeldkaarten bij het spel waarop afbeeldingen van de steekvarianten staan in drie verschillende moeilijkheidsgraden. Zo kan je kleintje zelf de figuren stap voor stap namaken. De oplossingen staan op de achterzijde van de kaarten. En natuurlijk is het erg leuk om al de vrolijke bouwvakker en handzame stenen naar hartenlust in en uit elkaar te steken.

Inhoud spel: 14 houten stukken en 20 voorbeeldkaarten.

Materiaal: beukenhout.

Afmetingen kubus: 4 x 4 x 4 cm.

Geschikt voor kleine bouwvakkers van 2 tot 6 jaar.

 
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.56.822.40.647
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.