Plezante gym/zwemzak Pinguïn

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP069

Ook pooldieren staan mooi op de turnzakjes van Coq en Pâte!

Deze gekke pingïun past met veel plezier op de spulletjes van je kleintje terwijl hij plezier maakt in de turnles of lekker rondplonst in het zwembad.

16,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectiePolar World
TypeTurn/zwemzakken
KleurGrijs
DiertjesPinguïn

Schattig turn/zwemzakje met pingiun op. Een handig tasje van Coq en Pâte, uit biologisch katoen. Licht en makkelijk op de schouders te dragen, handig om overal mee naartoe te nemen: judo, zwemles, familiefeest of een picknick in het park.

Afmetingen: 37 x 33 cm

Materiaal: GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Geproduceerd in India op ethisch verantwoorde wijze. Zeefdruk met watergedragen inkt met AZO-vrije kleurstoffen.

Wassen: binnenstebuiten op 30°C

Zoals bij alle Coq en Pâte-collecties, zijn de illustraties op deze tas van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO. De illustraties zijn gebaseerd op paper toys dieren die ze ontwerpt in gerecycleerd papier en natuurlijke inkt. Alle items van Coq en Pâte worden trouwens gemaakt van organisch katoen met respect voor dier en milieu. 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.056
  • Door Charlotte V.
  •  de 16/09/2019
Leuk design
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes. Hun prachtige collectie zal, net als het onze, ook jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, zakdoekjes,…