Plezante magneetspeldoos - De seizoenen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB220

Leer al spelend de seizoenen kennen en alles wat erbij komt kijken met deze fijne magneetspeldoos die je ook onderweg kan gebruiken. Dus leuk voor in de auto op weg naar vakantie of om mee te nemen naar oma & opa.

19,99 €

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303386

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %

In de lente plukken we bloeiende bloemen, in de zomer gaan we naar het zwembad – maar wat doen we in de herfst en in de winter? Vliegeren en sleeën misschien? Met de plezante én raktische Haba 'De seizoenen' magneetspeldoos kunnen je kinderen thuis en onderweg voor elk seizoen de grappigste activiteiten samenpuzzelen.

Inhoud: 1 doos met handvat, 4 achtergrondbeelden, 4 gestanste kaarten met 90 magnetische plaatjes.

Afmetingen: 23,5 x 18,5 cm
Materiaal: magneetfolie, karton
Leeftijd: geschikt voor kleine speelvogels vanaf 3 jaar - waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar wegens de kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.6523.20.458
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!