Plezierige Houten Winkelweegschaal

Staat: Nieuw product

Haba

HAB053

Hoeveel mag het zijn?
Een beetje meer of een beetje minder?
 
Deze houten winkelweegschaal van Haba maakt het nauwkeurig afwegen van artikelen doodeenvoudig – en zorgt met zijn kleurrijke gewichten voor veel speelplezier.

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302639

CollectieWinkeltje, Biofino & accessoires
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Een kleurrijke winkelweegschaal die perfect past in de winkel van je verkooptalent! De schalen kunnen makkelijk worden gevuld met de 5 meetgewichten en 2 balansgewichten en met al het lekkers dat je wil wegen. De schaal is goed afleesbaar en het speelgoed bevordert de fijne motoriek, concentratie, oog-handcoördinatie en het eerste inzicht in gewichten.

De Duitse speelgoedfabrikant Haba is bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, en van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Inhoud: 1 weegschaal met 2 metalen schalen, 5 meetgewichten, 2 balansgewichten.

Materiaal: beukenhout, multiplex, metaal, kunststof.

Afmetingen: 32 x 23 x 7 cm

Waarschuwing. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
25.58.526.50.58
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!