Pluche konijnentasje

Cute kindertasje in de vorm van een fluffy konijn

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR544

Alles voor een paas feestje (82)

Ken jij een mini konijn dat super blij zou zijn met dit streelzacht tasje?

Het is een uniek design van Meri Meri en geeft elke outfit - van paasbest tot doordeweeks - een leuke finishing touch.

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 200673

CollectieSpring & Easter
TypeHandtassen
KleurRoze

Schattig pluche konijnentasje uit de collectie van Meri Meri. Een fijn paasgeschenk maar ook leuk om de rest van het jaar te dragen of cadeau te geven voor een verjaardag.

Het tasje is afgewerkt met fluffy, oudroze pluche en kan crossbody gedragen worden met de natuurlijke koordband. Verder is dit speeltasje afgewerkt met een ritssluiting en pompon detail.

Afmetingen: 22,9 x 19,1 x 2,5 cm
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories