poederroze Blumoo baby slofjes 'Smiley'

Staat: Nieuw product

EZPZ - easy peasy

Le Blumoo is een « second skin » binnenhuis slofje voor de allerkleinsten! Net zoals de andere EZPZ slofjes zijn ook deze gemaakt van...

42,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieBlumoo
TypeSlofjes

Le Blumoo is een « second skin » binnenhuis slofje voor de allerkleinsten! Net zoals de andere EZPZ slofjes zijn ook deze gemaakt van eco-vriendelijk plantaardig gelooid leer. Zo kunnen de voetjes van je kind ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. Wat onderscheidt de Blumoo's dan van andere slofjes?

De fluweelzachte zool is gemaakt uit twee laagjes chroom-vrij schapenleer dat bijzonder zacht en soepel aanvoelt. Ideaal voor baby’s die nog niet stappen. Dankzij het uitstekend handje aan de hiel gaat het slofje erg gemakkelijk aan en uit.

De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je bijvoorbeeld kan recycleren als een leuke pennenzak.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Easy Peasy  of gewoon ‘heel simpel’. Dat is het motto van dit eco-merk. Elk detail in het proces telt, van design tot productie. De ruwe materialen zijn natuurlijk en milieuvriendelijk. Stel je voor! Een collectie verschillende slofjes . Fun en vrolijke slofjes, pantoffelschoenen, slofjes met ‘handen’. Die handen staan voor de ontwikkeling van ecologische ruwe materialen alsook voor het creëren van topkwaliteit. Een andere hand trekt de slofjes aan en wandelt de wereld in om mensen bewust te maken van een betere manier van consumeren. Alle ‘Easy Peasy’ slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kids ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig. De flexibele, anti-slip zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Een laagje natuurlijk hevea (rubber) aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je kan recycleren als bv. pennenzak of toilettasje.