Poef Air - Natural

XL zitkussen met leuke details en wasbare hoes

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA038

Een must vanwege zijn veelzijdigheid! Hij staat mooi in je interieur en is ook nog erg comfortabel. Naast het decoratieve element kun je de poef gebruiken als voetensteun, om op te zitten of - als je er een dienblad op zet - kan hij als bijtafel dienen.

139,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : P-AIR-NAT

TypeZitzakken & poefs
KleurCrème

Veelzijdige Poef Air Natural uit de collectie van Lorena Canals heeft een unieke natuurlijke look niet alleen van kleur maar ook materialen en texturen. De hoes is afneembaar met een ritssluiting voor eenvoudig wassen en het binnenkussen is gevuld met kleine polystyreen balletjes.

Afmetingen: 54 x 54 x 27 cm

Gewicht: 2,30 kg

Materiaal cover: 70% katoen, 30% andere vezels, gekleurd met niet-giftige kleurstoffen - vulling: 100% polystyreen balletjes

Onderhoud: de cover van de poefs mag je eenvoudig wassen in de machine, je kan ze af de zitzak ritsen.

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111