Poef Chill - Natural

Crèmekleurige ronde zitzak met een handgemaakte vlecht als handvat

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA034

De vormen van de Lorena Canals poefs maken elke ruimte in huis gezelliger, een prachtig detail dat een stijlvol tintje en extra zitplek.

Ga jij voor deze Natural poef? Heerlijk om op te zitten en makkelijk te verplaatsen dankzij het handvat.

89,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : P-CHILL-NAT

TypeZitzakken & poefs
KleurCrème

Knappe Poef Chill Natural van Lorena Canals in natuurlijke kleur met een ton sur ton handgemaakte vlecht als handvat. Stapelbaar, dankzij het functionele formaat neemt deze woondeco niet veel ruimte in beslag. Hiermee heb je altijd een extra plek om te zitten. Zorgvuldig gemaakt met de hand op ambachtelijke wijze, dit maakt elk stuk uniek en er kunnen kleine variaties in kleur en vorm optreden.

Afmetingen: Ø 50 cm x 20 cm hoog

Gewicht: 1,55 kg

Materiaal cover: 97% katoen, 3% andere vezels, gekleurd met niet-giftige kleurstoffen - vulling: 100% polystyreen balletjes

Onderhoud: de cover van de poefs mag je eenvoudig wassen in de machine, je kan ze af de zitzak ritsen.

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111