Poef - Mossy Rock

Hippe zitzak uit 100% natuurlijke en niet-toxische materialen

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA066

Hou je van de natuur of een interieur met een natuurlijke toets? Dan is Mossy Rock een fijne aanwinst voor extra sfeer.

De hippe zitzak gemaakt van natuurlijk katoen is letterlijk een rots in je speel- of kinderkamer om lekker op te zitten, chillen, staan, ...

159,00 €

127,20 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : P-ROCK

TypeZitzakken & poefs
KleurGroen

Poef Mossy Rock van LORENA CANALS is een rond zitkussen met wasbare hoes. Dit is een handgemaakt en zorgvuldig ontworpen deco item. Elk stuk is uniek, vandaar dat er kleine variaties in kleur en vorm kunnen optreden ten opzichte van de foto. Leuke match met het Path of Nature vloerkleed.

De poef voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften voor kinderen. ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 gecertificeerd. Vrij van giftige kleurstoffen of verontreinigende stoffen. Geschikt voor vloerverwarming. Leuk voor in de kinderkamer maar ook een volwassen interieur of tienerkamer. Om op te zitten, als deco of voetenbankje.

Afmetingen: Ø 30 x 50
Gewicht: 1,67 kg
Materiaal: 97% katoen, 3% andere vezels - vulling: 100% polystyreen parels
Herkomst: gemaakt in India.

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111