Pom pon klamboe - dream pink

Pom pon klamboe - Dream pink

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

NOB098

Geef je over aan het universum van je dromen als je onder deze Amour baldakijn met vrolijke pompons in slaap valt !

Deze klamboe is gemaakt uit een dubbele mousseline van biologisch katoen en afgewerkt met een lieve rij roze pomponnetjes. Mousseline is een lichte en zachte, transparante stof. De klamboesluier drapeert elegant over het hoofdeinde van het bed.

89,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2000000108063

CollectieElements Collection
TypeKlamboes
Nobodinoz printsDream pink

Kinderen zullen zich heerlijk nestelen onder deze bedsluier en zich heerlijk beschermd voelen. en zullen gemakkelijk en rustig als kleine engelen in slaap vallen.

Deze klamboe heeft een lus om op te hangen aan het plafond of eventueel aan een klamboestang.

Kleur: Roze
Afmetingen: 250 cm hoogte x 50 cm diameter
Wasinstructies: zacht programma op max 30°C, niet bleken, niet schrobben, niet strijken, mag in de droogkast op lage temperatuur.
Materialen: 100% dubbele mousseline uit organisch katoen, heel zacht en soepel met GOTS en OKEO TEX CLASS 1 label - veilig voor je kindjes huis en de planeet.
De pompons zijn gemaakt van polyamide.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
421400.5
De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het design label Nobodinoz. Wanneer je aan Barcelona denkt, denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria,…. Kortom: aan een stevige portie Spaans temperament.     Laat nu net kleur, creativiteit, passie, karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. Zo doet de uitstraling van dit merk zowel jong als oud genieten. Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s,... worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Er rest nog maar één ding om te doen: gewoon mixen & matchen!