Poppenkleerkast Tulpendroom - Lilli and Friends

Staat: Nieuw product

Haba

HAB555

Welkom in Haba's poppenwereld! (63)

Verdient jouw pop een eigen klerenkast voor al die mooie poppenkleedjes? Dan is deze houten kast echt een heerlijke aanwinst voor alle kleertjes van de favoriete poppen van jouw lievelingetje.

Ideaal om setjes bij elkaar te bewaren. Schoentjes kunnen onderin. Ook leuk om rollenspel te stimuleren en alles mooi samen te bewaren.

69,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304861

CollectiePoppenwereld
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 18 maanden

Poppen kledingkast Tulpendroom van Haba past bij de andere meubels en poppenaccessoires in de serie, zoals bijvoorbeeld het poppenbed, de poppenstoel en de poppentafel. Spelen met de favoriete (lappen)pop stimuleert de fantasie van je mini poppenouder. 

Inhoud: 1 legplank, 1 stang en 3 kledinghangers.​​​​​​​
Materiaal: hout - multiplex en beukenhout​​​​​​​
Afmetingen verpakking: 46 x 42 x 20 cm​​​​​​​
Leeftijd: vanaf 2 jaar

Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen.

Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0005.15
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Welkom in Haba's poppenwereld!
Inspiratie en stories