Portemonnee - Papillon marine

Blauwe geldbeugel voor kindjes met velcro en gouden vlinder

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR247

Een geldbeugel voor je kind is een praktisch cadeau om eigen centjes of het opgespaarde zakgeld in te bewaren en mee te nemen.

Deze blauwe kinderportemonnee met vlinder sluit makkelijk met een klittenbandsluiting en heeft een vak voor geldbiljetten, 3 plekjes voor pasjes en een vakje voor muntgeld.

29,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WA07_0204

CollectieEn Vadrouille
TypePortemonnees
KleurBlauw
Tassen printsPapillon bleu
Type Caramel & CiePortemonnees
STOP/FINISTOP

Kinderportemonnee Papillon Marine van Caramel & Cie met klittenbandsluiting is een traditionele portefeuille om naast bankbriefjes en munten ook 3 bankkaarten in te bewaren. Een handig en ook mooi accessoire voor kinderen.

Deze kinderportefeuille past perfect bij de Papillon Marine schooltas, rugzak of reistas.

Afmetingen: 11,5 x 9,5 x 1 cm
Materialen: 100% gerecycleerd polyester
Onderhoud: alle Caramel & cie tassen zijn waterbestendig en kunnen aan de binnen- en buitenkant met een nat sponsje en een beetje zeep worden gewassen. Wassen in de wasmachine wordt sterk afgeraden.

_

CARAMEL ET CIE brengt ons betaalbaar, verfijnd design om op stap of naar school te gaan in stijl. Altijd on-trend en met duurzame materialen. Knappe schooltassen, accessoires maar ook tassen om je vrije tijd of naar de sportles te dragen. Ontdek deze stijlvolle collectie uit Frankrijk bij De Kleine Zebra!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.05
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Stijlvolle boekentassen voor elk mooi moment in het leven Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk. Caramel & Cie Mini Collectie Speciaal voor hippe kleuters heeft Caramel & Cie deze prachtige  boekentascollectie gecreëerd. Het gaat om boekentas modellen die zijn geperfectioneerd en aangevuld met leuke printjes én een XS rugzakkenlijn. Check vooral eens de vlindertassen . Deze tasjes met vleugels zijn meer dan het ontdekken waard!