Postkaart - Cheetah & welpen

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS102

Ideaal kaartje voor een kersverse mama, voor een verjaardag of om op te hangen in huis.

De cheetah familie werd getekend door illustratrice Rebecca Jones voor Petit Monkey. Leuk om in huis te hebben, op te hangen of te versturen bij een leuk nieuwtje, feestje of verjaardag.

1,29 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PC48

TypePapierwaren
KleurMeerkleurig

Knap geïllustreerde off set geprinte postkaart 'Cheetah and cubs' getekend door Rebecca Jones, voor het Nederlandse merk Petit Monkey. Ze brengen een prachtige collectie van speelgoed en toffe kinderkamer accessoires, kinderservies, brooddozen, posters, en zoveel meer. Altijd afgewerkt met de meest guitige illustraties die de verbeelding prikkelen.

Deze postkaart is geprint op stevig FSC mixed matt papier van 400 gram

Afmetingen: postkaart formaat - 14,8 x 10,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
111150.01
  • Door Angela S.
  •  de 21/10/2021
Leuke kaart
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!