Postkaart - Kameleon

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS100

Een kaartje schrijven of krijgen, het blijft toch iets leuks. En het wordt nog leuker met deze heerlijk verjaardagskaart met als feestbeest een leuke kameleon van de hand van illustratrice Rebecca Jones voor Petit Monkey.

Leuk om te versturen en nog leuker om te krijgen!

1,29 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PC53

TypePapierwaren
KleurGroen

Kleurrijke off set geprinte postkaart 'Cameleon' getekend door Rebecca Jones, voor het Nederlandse merk Petit Monkey. Ze brengen een prachtige collectie van speelgoed en toffe kinderkamer accessoires, kinderservies, brooddozen, posters, en zoveel meer. Altijd afgewerkt met de meest guitige illustraties die de verbeelding prikkelen.

Deze postkaart is geprint op stevig FSC mixed matt papier van 400 gram

Afmetingen: postkaart formaat - 14,8 x 10,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
111150.01
  • Door Angela S.
  •  de 21/10/2021
Vrolijke kaart
  • Door Anonymous A.
  •  de 12/05/2020
prijs/kwaliteit top! leuke & originele kaartjes
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!