cheval Paulina pour poupée 38cm

prachtig paardje Paulina*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17229

poppen wereld van Haba (63)

Hop, hop, hop, Paulina in galop! Het schattige roze paardje houdt Lilli en haar vrienden aangenaam bezig. Met zadel, hoofdstel, magnetische bloem...

59,95 €

38,97 €

Add to my wishlist

Hop, hop, hop, Paulina in galop! Het schattige roze paardje houdt Lilli en haar vrienden aangenaam bezig. Met zadel, hoofdstel, magnetische bloem en rozerode paardenkracht staat Paulina klaar voor de volgende rit! Geschikt voor grote HABA-poppen (38cm). Vanaf 1,5 jaar.

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
333500.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :3760

Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories