Prachtig paars springtouw - Rosita

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ047

Touwtje springen, wat een klassieker. En lekker nostalgisch, ken je nog de liedjes die je zong terwijl je over het touw heen sprong?

Je kan ook allerlei trucs doen: achteruit draaien, met één been springen, twee keer springen voordat het touw rond is, de handvaten kruisen, … het kan allemaal en wordt alleen maar leuker met dit mooie springtouw van Djeco!

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ02012

CollectieGames
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 5 jaar

Een vrolijk springtouw van het Franse merk Djeco in de meest prachtige en alomgeliefde kleuren: roos en paars! De handvatten van het springtouw zijn gemaakt van hout en het gedraaide touw is 2 meter lang.

Leeftijd: vanaf 5 jaar

Afmetingen: 2 meter lang

Materiaal: hout en touw

Het Franse Djeco maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
142950.122
  • Door Anna K.
  •  de 01/12/2022
springtouw ziet er leuk uit
  • Door Anonymous A.
  •  de 04/11/2019
Mooi.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!