Prachtig stickerboek - Het Bijzondere Beestjes stickerboek

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM017

Opgelet! Dit stickerboek zit vol beestjes die kruipen en kriebelen, glijden en vliegen. Ontwerp je je eigen vlinders, plak vliegen bij een picknick, speel Beestjes-vangen enzovoort…

Naast de bijzondere en buitengewone feiten over kriebelige beestje staan er in In Het Bijzondere Beestjes Stickerboek allerlei opdrachten en spelletjes die ervoor zorgen dat dit boek zonder twijfel onverdeeld succes wordt!

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047709824

Leeftijdvanaf 2,5 jaar
AuteurYuval Zommer
IllustratorYuval Zommer
GenreInvulboeken
ThemaDieren

De vrolijke beestjesboeken van Yuval Zommer, Het Bijzondere Beestjes Boek en Het Buitengewone Beesten Boek, waren een instant hit. Nu kan ieder nieuwsgierig kind zelf aan de slag met de fantastische stickerboeken die naar aanleiding van deze bestsellers zijn gemaakt. Prachtig geïllustreerd en vol leuke weetjes, opdrachten en spelletjes met als kers op de taart maar liefst 500 herbruikbare stickers. Vast een groot succes, ook bij jouw kroost!

Auteur en illustrator: Yuval Zommer
Uitgeverij: Lemniscaat
Afmetingen: 30,4 x 20,7 x 0,9 cm
Verschijningsdatum: januari 2018

Dit stickerboek wordt uitgegeven bij uitgeverij Lemniscaat. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit en staan voor boeken die origineel en goed geschreven zijn en toch iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boeken dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.210.310.4
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.