Prachtige draagdoek BB-slen - Colibri

Staat: Nieuw product

Babylonia

BB706

Ben je een echte draagfan? Dan is de BB Slen draagdoek zeker iets voor jou!

Deze geweven doek biedt eindeloos veel mogelijkheden en is er in vele leuke prints. Je kan oneindig variëren in draaghoudingen, zo is er altijd wel eentje dat bij jou en je baby past en groeit de doek mee met je kleintje. Met deze draagdoek wordt je echt een fan van dragen!

105,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

De BB-Slen Colibri is een comfortabele, geweven draagdoek waarmee alle draagwijzen mogelijk zijn. Hij biedt de perfecte ondersteuning vanaf de geboorte tot zelfs peuters van 3 à 4 jaar. Deze knappe draagdoek van Babylonia is gemaakt van 100% biologisch katoen en wordt geproduceerd in een Fair Trade atelier in India. De geweven stof is heerlijk zacht, soepel en toch lekker stevig. De speciale weeftechniek zorgt voor optimale steun en comfort (lichte diagonale stretch, geen stretch in lengte en breedte). Bij de draagdoek zitten uitgebreide instructies voor de verschillende houdingen.

Afmetingen/maat: 490 cm - dit design is enkel verkrijgbaar in deze standaard kledingmaat
Materiaal: 100% biologisch katoen
Wasadvies: mag in de machine gewassen worden op max 30°C - niet geschikt voor de droogkast - strijken op lichtste stand.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.15
Babylonia - Babylonia is een groothandel die sommige van de populairste producten verdeelt, je vindt er ondermeer draagdoeken en buggyhoezen in badstof. Ook de welbekende Peppa-popjes en Bobuxschoenen vind je bij Babylonia.