Prachtige fairy feestzakjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR084

Geef al die feestende fee'tjes die naar het verjaardagfeestje komen een prachtig zakje mee naar huis, vol lekkers en leuke herinneringen.

Deze set Meri Meri partybags zijn super praktisch en gewoon kei mooi.

12,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 169912

CollectieFairies
TypeTraktatiezakjes
KleurMeerkleurig

Perfecte goodiebags om mee te geven aan alle gasten van je feestje, met mooi pastelkleurig patroon van feeën en bloemetjes. De Meri Meri zakjes zijn afgewerkt met satijnen en gouden lintjes en hebben gedraaide handvaten van touw in fluo koraalkleur. Elke set bestaat uit 8 traktatiezakjes, uit stevig papier, voor een extra magisch feestje.

Afmetingen pak: 12,5 x 25,5 x 4,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.260.130.050.16
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.