Prachtige inox drinkfles Koi - 1 liter

Staat: Nieuw product

Earthlust

BI103

De Koi vis bezit een grote en energetische levenskracht, dat zie je bijvoorbeeld in hun talent om tegen de stroom in te zwemmen. Het wordt gezegd dat deze vis succes, welvaart, moed en volharding met zich mee brengt.

Geniet van dit goed geluk!

24,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 206EL

Elegante 1-liter EarthLust RVS drinkfles, met schroefdop en sierlijke Koi op.

De prints van deze fijne collectie voedselveilige drinkflessen zijn speciaal ontworpen voor de Californische milieu-organistatie EarthLust en ze zijn geproduceerd in een gelimiteerde oplage. Wat elke fles een beetje uniek maakt. Ideaal om mee op stap te nemen in je handtas, voor mee naar school, op het werk of als een bijzonder cadeautje.

Inhoud: 1 liter

Afmetingen: 26 cm hoog x diameter 6,5/3,2 cm

Materiaal fles: hoge kwaliteit 304 RVS - BPA vrij // schroefdop: BPA-vrij polypropyleen // musketon: metaal

Wasadvies: makkelijk schoon te maken met water en een borstel. Gebruik af en toe wat verdunde azijn om een schoon en neutrale smaak te behouden. Ze mogen in de afwasmachine, maar dit kan de print aantasten. Niet geschikt voor de microgolfoven.

EarthLust drinkflessen zijn handgemaakt van gerecycleerd, hoge kwaliteits roestvrij staal. Voor de speelse prints maken ze gebruik van niet-toxische verf en deze hippe flessen zijn van boven tot onder BPA-vrij. Zo ben je er zeker van dat er geen schadelijke stoffen in je water of drinken belanden en de drinkenbus volledig voedselvelig is. De drinkfles heeft ook een lekvrije afsluiting en is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Je kunt dus een kleur of design kiezen dat helemaal bij jou past.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
  • Door Ilse D.
  •  de 09/10/2019
Product is goed. Juist schroefdop schroeft wat moeilijk. Was niet het kleur dat ik besteld had. De drinkfles was flets grijs.