Prachtige portemonnee Lovely Purse - Vogels

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ898

Op zoek naar een fijn maar klein tasje voor jouw mini me? Dit elegant portemonneetje is een wondermooie accessoire voor jouw dochter om al haar hebbedingetjes en centjes in op te bergen.

Komt met een handige metalen sluiting waardoor alles goed bewaard blijft.

8,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03863

CollectieSmall gifts
TypePortemonnees
KleurGroen
Leeftijdvanaf 3 jaar
DiertjesVogel

Vogel portemonnee van Lovely Purse by Djeco is een katoenen tasje met prachtige illustraties en geborduurd met parels. Een modeaccessoire met een retro metalen sluiting die zijn plaats zal vinden jouw handtas. Een portemonnee in lichtgroene stof geïllustreerd met vogels en bloemen. Je dochter kan haar spaargeld erin stoppen om te gaan winkelen.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 9 x 11 cm
Materiaal: katoen, polyester en metaal

_

De magische collecties van het Franse DJECO zijn kleurrijk en zitten vol fantasie, net zoals onze kinderen. Het zijn kleine geschenkjes, mooie hebbedingen om te geven én te krijgen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!