Prachtige schrift met lijntjes - Chic Aurélia

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ750

Lovely Papers by Djeco (47)

Intrigerende gouden tekeningen op de cover en een zee van ruimte binnenin om al je schrijfsels, gedachten en belevenissen in neer te pennen.

Deze lijntjesschrift met prachtige tekeningen matched perfect met de rest van de Lovely Paper Collectie by Djeco.

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03562

CollectieLovely paper
TypePapierwaren
Leeftijdvanaf 6 jaar

Schrift met lijntjes Chic Aurélia uit de Lovely Papers collectie van Djeco, afgewerkt met details in metallic folie. Makkelijk te combineren met de andere papierwaren uit deze Lovely Papers collectie.

Ontwerper: Aurélia Fronty
Afmetingen: 15 x 19,5 x 0,5 cm
Aantal pagina's: 48
Gewicht papier: 120 gram
Materiaal: papier met FSC label en metaal

_

Mooie illustraties zijn al jarenlang de sterkte van DJECO, de Lovely Papers collectie is een logisch gevolg. Een collectie vol verfijnde papierwaren en leuke hebbedingen, van notitieboekjes om grootste geheimen in te schrijven tot schrijfwaren, pennen, pennenzakken, juwelen en ... Laat jezelf meenemen in een fantasierijke wereld vol magie met deze fijne collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Lovely Papers by Djeco
Inspiratie en stories