Prachtige set van 2 slabbetjes - Berry

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP154

Fabelab's Enchanted Forest (27)

Ronde slabjes in 2 prachtige kleurtjes, leuk van vorm en helemaal uit organisch katoen ... kortom een perfecte match voor kleine kwijlmonsters.

Deze 'kraagjes' van Fabelab zijn welgekomen bij doorkomende tandjes of voor baby's die er lustig op los kwijlen. Verkrijgbaar in een reeks stijlvolle kleuren. Echte baby-musthaves!

21,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-1906200031

TypeSlabbetjes
KleurMeerkleurig

Helemaal uit organisch katoen: deze set van 2 ronde zeverslabjes Berry zijn handige slabbetjes met zachte terry aan de achterkant om extra goed te absorberen. Je maakt ze makkelijk vast met 2 drukknoopjes en ze zorgen voor een unieke look. Deze set komt in 2 nuances van roze en is ook verkrijgbaar in andere tinten zodat ze altijd passen bij elke outfit.

Materiaal: organisch katoen - organisch katoenen terry

Afmetingen: one size

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab's Enchanted Forest
Inspiratie en stories