Speelmat Dandelion natural

Prachtige speelmat - Dandelion natural

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM149

Mooi en praktische speelmat met fijne tassels en unieke print van blaasbloemen. Met deze comfy matras kan je vele kanten uit, de kindjes kunnen er fijn en zacht op spelen op de de grond, ze zijn leuk om onderling te combineren of een gezellig hoekje te maken in de woon- of kinderkamer.

Zo wordt het algauw het favoriete hoekje van je kleine kapoenen én het staat nog mooi ook. Win, win!

65,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 414.P47

CollectieDandelion natural
TypeSpeelmat/Boxkleed
KleurBeige

Speelmatras Dandelion Natural van Cam Cam Copenhagen, afgewerkt met leuke tassels aan elke hoek als fijn detail. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints, nog leuker als je ze gaat combineren. De cover kan je eraf ritsen en apart wassen.

Afmetingen: 60 x 120 x 4 cm

Materiaal buitenkant: 100% organisch katoen - vulling: 100% polyurethaanschuim - OCS - gemaakt met 36% organisch materiaal

Wasadvies: de cover van de matras kan je eraf halen en binnenstebuiten wassen op max 30°C - niet geschikt voor de droogkast

_

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1216151.15
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.