Prachtige verzorgingstafel uit berkenhout

Staat: Nieuw product

Sebra

KZ14543

Deze wondermooie handgemaakte verzorgingstafel uit berkenhout wordt dé eye-catcher van de kinderkamer! Hij past erg mooi bij het Kili bedje van...

499,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze wondermooie handgemaakte verzorgingstafel uit berkenhout wordt dé eye-catcher van de kinderkamer! Hij past erg mooi bij het Kili bedje van Sebra en biedt genoeg plaats om alle pampertjes, pyjama's en doekjes in op te bergen. Zo gebeurt broekjes verschonen nu ook in stijl.

Dit product wordt gratis bezorgd in België via palletvervoer. Voor levering in Nederland en Duitsland is er een extra kost (kies deze optie). Voor levering in andere landen, contacteer eerst de kleine zebra klantendienst voor de geldende bezorgtarieven.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
741006330
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.