Praktische draadbuigtang & toebehoren - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB694

Terra Kids collectie by Haba (55)

Echte knutselaars werken ook met weerspannige materialen. En daar hebben ze geschikt gereedschap voor nodig.

Met de Terra Kids draadbuigtang kunnen kinderen heel makkelijk draad modelleren, buigen en vormen maken.  Zo ontstaan dan kunstwerkjes zoals kaarthouders, sieraden en creatieve figuren, ook leuk om in je kamp te gebruiken.

9,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305429

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 8 jaar

Deze coole Terra Kids draadbuigtang en makkelijk te buigen metaaldraad in verschillende kleuren zijn gemaakt uit bijzonder robuust en hoogwaardig materiaal met ergonomisch gevormde grepen in kindvriendelijke grootte. Zo is het veilig en eenvoudig in gebruik.

Deze set komt uit de super coole Terra Kids collectie en bevat alles om meteen aan de slag te kunnen gaan met makkelijk te buigen aluminiumdraad.

Inhoud: 1 draadbuigtang, 3 aluminiumdraden met gekleurde coating (elk 2 m lang)
Gewicht: 16 gr.
Afmetingen: 1,6 x 8,6 x 12,8 cm

_

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories