Praktische glow-in-the-dark kindertrolley Spooky - perzik

Staat: Nieuw product

Lässig

LSG034

Spooky Collectie van Lässig (14)

Of je nu naar oma om de hoek of de andere kant van de wereld reist, deze leuke trolley is de ideale kinderkoffer voor de kleinste wereldreizigers. Stevig, goed uitgerust en waterafstotend, met bagage-stang en wieltjes zodat je kleintje - net zoals mama en papa - haar eigen koffer kan voorttrekken op weg naar nieuwe avonturen!

69,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1204005826

CollectieSpooky
TypeKoffers

Inpakken wordt een koud kunstje met de praktische Spooky Peach trolley van Lässig.

Kleertjes kunnen proper opgevouwen in het grote vak en worden op hun plaats gehouden door 2 riempjes. Schoenen krijgen hun eigen plek in het praktische schoenen-compartiment. Aan de buitenkant is er nog een zakje vooraan met ritssluiting en een zijzakje om nog extra spulletjes mee te nemen. Het handvat kan op 2 hoogtes gezet worden en er is een handig naametiket voorzien zodat je de naam en adres van je kleintje erop kan zetten. Door zijn waterafstotend materiaal is deze koffer een ideale reisgenoot onder elke soort van weersomstandigheden. De 'glow-in-the-dark'-print zorgt voor een leuk en verrassend extraatje: de kleine geestjes lichten op in het donker en worden automatisch opgeladen als ze blootgesteld worden aan licht. Ook verkrijgbaar in het zwart.

Gewicht: 1,86 kg
Materiaal: 100% polyester - waterafstotend
Afmetingen: 29,5 x 19,5 x 46 cm

Het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. Lässig betekent: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.460.30.22.1
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.
Collectie Spooky Collectie van Lässig
Inspiratie en stories