Praktische Japanse zaag - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB692

Terra Kids collectie by Haba (51)

Hoe lang zou het duren om een tak door te zagen? Met de Terra Kids Japanse zaag kunnen kinderen - net als hun grote voorbeelden - echte zaagwerkzaamheden uitvoeren.

Zo ontwikkelen je mini werkmannen heel snel een goed gevoel voor het juiste gereedschap en leren er veilig mee omgaan. Met deze zaag kan je hout en soortgelijke materialen doorzagen zonder veel kracht te hoeven uitoefenen.

17,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305427

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 8 jaar

Japanse zaag voor kinderen uit de Terra Kids collectie van HABA, ligt goed in de (kinder)hand, voorzien van een houten handvat, met zuivere zaagsnede zonder al te veel moeite en zaagtanden van 3mm

Afmetingen: 41,7 x 7,8 x 4,2 cm
Gewicht: 200 gr
Waarschuwing: niet gebruiken zonder toezicht van mama of papa

_

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 19/07/2021
10 gewoon goed zoals verwacht
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories