Praktische koeltas - Jungle tijger

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC198

De hipste koeltassen voor kinderen vind je bij A Little Lovely Company! Het koeltasje houdt koude drankjes koud, warme hapjes warm en heeft genoeg ruimte voor een lunchpakketje, fruit en een pakje van je favoriete drinken.

Dit uniek koeltasje met tijger is ideaal om mee te nemen naar school(reisjes), picknicks of gewoon onderweg.

18,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CBJTGR10

CollectieBack to school
TypeKoeltasjes
A Little Lovely Company figuurJungle Tijger

Coole groene koeltas met Jungle tijger design van het Nederlandse topmerk A Little Lovely Company, lekker handig en nog mooi ook, wat wil je nog meer? Het geïsoleerde tasje heeft een praktisch handvat, sluit gemakkelijk met een rits en is groot genoeg voor een lunchpakket, snackdoosje, stuk fruit en drinkfles.

Dit iso-thermisch lunchtasje voor kinderen is ook verkrijgbaar in andere designs en kleurtjes. Zo is er vast eentje dat bij jouw smaak past.

Afmetingen: 24 x 29 x 9 cm
Materiaal buitenkant: PVC en polyester - binnenkant: PEVA

_

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes, schoolspullen en vele andere unieke producten voor kinderen is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Emilie T.
  •  de 06/05/2020
Groot genoeg voor de flesjes van mijn baby
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !