Praktische lifestylegids voor mama's - Het is een fase

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN132

Mama Baas (22)

Welke kleren draag je na de bevalling? Komt het ooit weer goed met dat mom brain van je? En wat met die borsten?

Het is een fase is niet alleen een handig, allesrelativerend en mild zinnetje dat wij, moms, zo vaak mantragewijs prevelen, wanneer onze snoezige kindertjes weer allerlei ongein met ons uithalen - of tanden krijgen, of de twaalfde peutercrisis van de dag pullen? Het is nu ook een heerlijk mama-boek van de hand van Rien De Mey en geeft een antwoord op de vragen die elke mama zich stelt tijdens het eerste jaar na de bevalling.

24,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789401463478

Het is een fase is een heerlijk boek lifestyle journalist/schrijfster/mama van 2 (en ervaringsdescundige) Rien De Mey, uitgegeven door de Belgische uitgeverij Lannoo en Mama Baas.

Auteur: Rien De Mey
Afwerking: hardback
Aantal pagina's: 224
Afmetingen: 25 x 18 cm
Uitgeverij: Lannoo

Het goede nieuws aan een fase, is dit: ze gaat voorbij. This too shall pass. Maar in afwachting is het misschien wel leuk om wat richtingaanwijzers te krijgen. Niet over de baby of de opvoeding, maar over jezelf, als vrouw en kersverse moeder. Wat moet je met die rol? Rien kon na de geboorte van haar 2e kindje Waldo zelf wel wat tips gebruiken en vond die bij professionals bij wie ze een afspraak maakte, van experten die ik voor of na een interview nog snel een paar ‘off the record’ vragen stelde, maar ook van vriendinnen. Rien ging langs bij gynaecologen en de vroedvrouw, bij postnatale psychologen en een relatietherapeute, bij de seksuoloog. Maar ook bij de kapper, voedingsdeskundige, stylist, opruimcoach, huidarts, body image specialist en visagist. You name it. Daarnaast ga je in dit boek ook even op café. Zullen je vergezellen: een heleboel leuke collegamoeders die je eerlijk vertellen hoe het voor hén was, tijdens dat eerste jaar na de baby. Hoe ze hebben gezocht en wat ze hebben gevonden. Successen en fuck ups: alles op tafel, met een wijntje erbij. Dit boek is haar manier om al die kostbare tips aan jullie door te geven.

Deze praktische lifestylegids voor je eerste jaar als mama is het ultieme kraamcadeau om aan al je vriendinnen cadeau te doen. Vol met meer of minder conventionele tips, waaruit je zelf pikt wat je belangrijk vindt, wat voor jou zou kunnen werken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
240170.111
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.
Collectie Mama Baas
Inspiratie en stories