Praktische lunchbox - What Did the Fox Eat?

Doorzichtige kinder brooddoos met leuke tekeningen

Staat: Nieuw product

SugarBooger

MCH027

Is het al 12 uur? Deze lichtgewicht lunchbox met 3 vakken staan vol bosdieren die zich oprecht afvragen: wat eten we voor lunch deze middag?

Klaar om het te ontdekken? Je 3-gangen menu staat op je te wachten, dat gaat smaken.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SBA1130

De lichtgewicht What Did the Fox Eat?®Good Lunch® Box van SugarBooger staat vol vrolijk zwaaiende vossen, bevers en wasberen. Good Lunch® Bento Boxes zijn gemaakt met de Japanse bento boxes in het achterhoofd. Een duurzame oplossing die zorgt voor minder gebruik van wegwerp plastiek en die je lunch mooi, gescheiden en geordend houdt. De brooddoos ziet er niet alleen super uit, maar is ook heel handig. De vakverdeling zorgt ervoor dat de boterhammen en het stukje fruit goed gescheiden blijven en in het derde vakje is er nog plek voor een heerlijke koek. Maak een drie-gangen menu in 1 stap! Het klassieke en functionele design bevat hoge tussenschotten en een locking-lid design zodat je eten altijd vers en lekker blijft en lekjes geen kans krijgen.

_

Kenmerken:
- voedselveilig & PVC- en BPA-vrij
- luchtdichte constructie
- kindvriendelijk eenvoudig te openen deksel
- vaatwasmachinebestendig (bovenste lade)
- kan in de microgolfoven (130°C) zonder deksel en in de vriezer (-40°C)
- materiaal: polypropylene met siliconen rand
- 3 vakken met een totale inhoud van 1.1 liter - niet uitneembaar
- vermijd vloeistoffen

_

SugarBooger heeft een leuke vintage look, hun collectie worden gekenmerkt door de vrolijke en kleurrijke prints. Ze maken o.a. bestek, servies, boekentasjes, drinkflessen en brooddozen.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
216110.21
SugarBooger - Dit Amerikaanse merk werd in 2003 ontwikkeld door de Californische Lisa Lowe. Als kind was ze al bezig met het maken van spullen, verpakking inclusief, die ze dan verkocht aan haar kleine broer. Na een design opleiding enkele jaren later, startte ze haar eigen bedrijf. SugarBooger maakt onder andere vrolijke kinderserviesjes in een hele resem leuke thema's. Lisa omschrijft het zelf als "Sweet with a dash of mischief, created for kids, parents and the people who love them."