Praktische reisportemonnee - Selmas leaves

Staat: Nieuw product

Rice

RI089

Praktisch hoeft toch niet saai te zijn? Deze leuke reis portemonnee met tropische print is ideaal om al je paspoorten, kaarten, documenten en vouchers mooi samen te houden als je op reis bent.

Nooit meer zoeken, nooit meer iets kwijt. Handig toch?

34,90 €

24,43 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TRAVL-DOCSEL

TypePortemonnees
KleurGroen
Korting- 50 %
STOP/FINISTOP

Hou al je reisdocumenten makkelijk bij elkaar in deze super handige reisportemonee met Selma's Leaves print van Rice. De buitenkant staat vol bladeren en met een leuke quote, de binnenkant is voorzien van een nog stoerdere dierenprint. Als je dit item bovenhaalt weet je dat het leuk gaat worden! Koop je hem voor jezelf of ken je een echte reiziger die je hiermee blij kan maken?

Afmetingen: 11 x 3 x 24 cm

Gewoon leven, plezier hebben ... en genieten ! Bij Rice uit Denemarken draait het allemaal om voluit te leven en te genieten van alledaagse dingen. Hun design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
122240.17
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!