Praktische reiswieg voor pop 36/42 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR078

Mon grand poupon van Corolle (40)

Ideaal om op stap te gaan en voor zalige dutjes! Deze draagmand voor poppen is een prima bed voor een slaperige poppenbaby en dankzij de grote handvaten en rits kan je kleintje haar pop makkelijk en cosy meenemen waar ze maar wil.

38,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 140250

CollectieMon grand poupon
TypePoppenaccessoires
KleurRoze
Afmetingen pop36 cm

Praktische en cosy reiswieg van Corolle met een zoete print en met een prachtige afwerking - voor een pop van 36 tot 42 cm. Leuk als geschenk voor echt poppenouders en fijn om mee te spelen. Dit zacht poppenaccessoire spreekt echt tot de verbeelding en is onmisbaar tijdens het populaire spelletje: mama en papa spelen.
 

Afmetingen: 15 x 47 x 22 cm

Geschikt voor kleine poppenouders vanaf 2 jaar, pop apart verkrijgbaar

_

Het Franse poppenmerk Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen en poppenaccessoires voor elke leeftijd of ontwikkelingsfase van je kleintje zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories