Praktische reiswieg voor pop 36/42 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR078

Mon grand poupon van Corolle (36)

Ideaal om op stap te gaan en voor zalige dutjes! Deze draagmand voor poppen is een prima bed voor een slaperige poppenbaby en dankzij de grote handvaten en rits kan je kleintje haar pop makkelijk en cosy meenemen waar ze maar wil.

38,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 140250

Praktische en cosy reiswieg van Corolle met een zoete print en met een prachtige afwerking - voor een pop van 36 tot 42 cm. Leuk als geschenk voor echt poppenouders en fijn om mee te spelen. Dit zacht poppenaccessoire spreekt echt tot de verbeelding en is onmisbaar tijdens het populaire spelletje: mama en papa spelen.
 

Afmetingen: 15 x 47 x 22 cm

Geschikt voor kleine poppenouders vanaf 2 jaar, pop apart verkrijgbaar

_

Het Franse poppenmerk Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen en poppenaccessoires voor elke leeftijd of ontwikkelingsfase van je kleintje zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories