Praktische slab - Starfish breeze

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM133

Cam Cam Ocean (11)

Praktische en simpele slab - uit voedselveilig en makkelijk schoon te maken silicone - maakt elk eetmoment van je kleintje makkelijker. De opstaande opvangrand onderaan zorgt dat alle kruimels en stukjes eten die anders op de grond zouden vallen worden opgevangen. Perfect om je kleintje zelfstandig te leren eten.

De slab heeft een subtiele, delicate print van een zeester - een perfect match met de bamboe dinnerset in Aqua thema van Cam Cam Copenhagen.

15,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 917.41

CollectieOcean
TypeSlabbetjes
KleurMuntgroen

Cam Cam slab Starfish breeze is een wondermooie silicone kinderbavet met opvangrand. Hij is er in licht blauw en in licht grijze. Aanpasbaar met 2 knopjes en 4 gaatjes rond de nek.

Materiaal: 100% silicone - allergie vriendelijk - voedselveilig en makkelijk in onderhoud

Wasadvies: proper maken na elk gebruik - enkel handwas - kan gesteriliseerd worden tot max 100°C

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
29110
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.
Collectie Cam Cam Ocean
Inspiratie en stories