Prinsessenjurk - Noraline

Champagnekleurige feest- en verkleedjurk met elegante details

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (84)

Wat een prachtige jurk voor jouw kleine prinses! Deze 'sparkling' champagne kleurige prinsessenjurk heeft een mouwloos lijfje met bloemen en een lange rok van tule met glitters.

Maak de outfit helemaal af met de elegante slippers en gouden kroontje van Souza for Kids!

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100829

PersonagePrinses/Koningin
TypeVerkleedjurken
KleurGoud

Champagnekleurige prinsessenjurk Noraline van Souza for Kids. Deze wondermooie jurk heeft een aanpassend lijfje afgewerkt met bloemen en een rok met meerdere lagen. De bovenste laag van de rok is gemaakt van tule en glitters voor een classy look.

Beschikbaar in 3 maten: 3-4 jaar, 5-7 jaar en 8-10 jaar

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
304040.16
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories