Raad de code magnetisch spel - Aujourd'hui c'est mercredi

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO334

Creëer een ijzersterke kleurencode en zorg ervoor dat jij als eerste de kleurencode van jouw tegenspeler ontcijfert om het spel te winnen.

Het klassieke mastermind spel met een magnetische touch.

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 713157

CollectieAujourd'hui c'est mercredi
TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Magnetisch codespel uit de Aujourd'hui c'est mercredi-collectie van Moulin Roty.  Dit spelletje bevordert logisch denken door eliminatie en combinatie van kleuren om de juiste code te vinden.

Inhoud: 2 speelborden, uitwisbare pen en magneten in 6 verschillende kleuren
Afmetingen: 15 x 18 cm
Leeftijd: vanaf 5 jaar

_

Aujourd'hui c'est mercredi van Moulin Roty is een collectie vol speelplezier. Want hé het is woensdagmiddag, klaar om een hele middag te spelen? Deze collectie is geïnspireerd op het speelgoed van vroeger en is ideaal voor een middag (buiten)spelen of om mee op reis te nemen. Allemaal compacte spelletjes voor uren en uren speelplezier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!