Raffia mandje met franjes

Strooien kindertasje met handvat en regenboogpatroon in raffia

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR788

Alles voor een regenboog feestje (72)

Hou je van kleur en stijl? Dan hou je vast en zeker ook van dit sensationeel mandje. Kijk naar die kleuren: prachtige tinten blauw, roze, koraal, geel en crème

Het strooien tasje met katoenen voering maakt elke outfit leuker!

55,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 203510

CollectieRainbows
TypeTassen
KleurMeerkleurig

Raffia mandje met franjes van MERI MERI is een leuk cadeau voor elk kind: gebruik het als speeltasje voor je winkel, paasmandje voor de jaarlijkse eierenzoektocht of ... je mini weet er vast raad mee.

Afmetingen: 16,5 x 26,7 x 15,2 cm
Materiaal: raffia en katoen
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een regenboog feestje
Inspiratie en stories