Rainette regenjas voor fietsstoeltje - geel

Staat: Nieuw product

Rainette

RAI025

Onmisbaar fietsaccessoire voor elk gezin dat graag en vaak fietst! Deze gele regencape is de ideale oplossing om je kleintje een volledige bescherming tegen de regen te garanderen en droog op je bestemming aan te komen wat de weersvoorspelling ook is.

De kinderregenjas sluit helemaal rond elk standaard kinderstoeltje, is voorzien van een ruime kap die over de fietshelm kan en zit ruim genoeg om over een gewone jas aan te doen.

59,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 30401

Gele Rainette regenjas voor over het fietsstoeltje. Rainette combineert vindingrijkheid moeiteloos met innovatie en heeft deze gele cape ontworpen met mouwen die groot genoeg zijn om over een jas aan te doen.

Deze regenjas voor het fietsstoeltje komt in 2 kleuren - blauwe of geel en is afgewerkt met reflecterende strips rondom de mouwen en kap. Ideaal om je te verplaatsen in het verkeer met je kleintje, beschermt te zijn voor de regen en tegelijk zichtbaar te zijn tijdens donkere ochtenden en dagen. Draagt bij tot het welzijn én de veiligheid terwijl jullie gewoon kunnen blijven fietsen. Ook handig om over je fietsstoel te laten hangen en je kleintje in een droog stoeltje te zetten eens je hem of haar oppikt.

Komt in een handig en compact opbergzakje, makkelijk om op te bergen en met je mee te nemen. De kap is aanpasbaar en langs achter zit een rekker die je makkelijk om je fietsstoeltje spant.

Afmetingen: 46 breed x 65 cm lang - one size

Leeftijd: van 1 tot ongeveer 5 jaar

Materiaal: draagt het OKEO-Tex label

_

Rainette is een start-up uit Frankrijk die ons duurzame, praktisch en leuke fietsaccessoires brengt en accessoires om je veilig én zichtbaar in het verkeer te begeven. Handige regenjassen, reflecterende veters, reflectoren en reflecterende stickers om je fietshelm of fiets zelf te personaliseren. De hele Rainette-collectie is een hit voor iedereen die graag en vaak met fiets rijdt naar school, opvang of ..

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.555
  • Door Anonymous A.
  •  de 10/01/2022
Goed product. Doet wat het moet doen.
Rainette is een vrolijk Frans kindermerk gespecialiseerd in reflecterende fietsaccessoires. Met hun out-of-the-box accessoires zorgen zij ervoor dat jouw kids extra zichtbaar én in stijl op uitstap gaan. Bij Rainette vind je reflecterende spaken, kleurrijke veters, coole stickers en modieuze jassen om jouw outdoor uitrusting compleet te maken.Steel de spotlight met reflecterende accessoiresZichtbaarheid en stijl hangen bij Rainette onlosmakend samen. Of je nu met de fiets, de step of je eigen voeten op stap bent. Het retroreflecterend materiaal in de Rainette accessoires kaatsen het licht terug waardoor tegenliggers jou perfect zien aankomen. Super safe dus!Personaliseer van top tot teen met multicolor reflectorenMet de hippe reflecterende spulletjes van Rainette verhoog je jouw zichtbaarheid en coolness factor. Kleef leuke stickers op je helm, plaats kleurrijke spaakreflectors op je fiets en pimp jouw schoenen met reflecterende veters. Inspirerend en lichtgevend!Genieten van de meest veilige accessoires op de marktBij Rainette testen ze alle accessoires vooraleer ze in shop komen. De reflectoren worden gedurende 18 maanden getest bij warm weer, regen en sneeuw. Ze verlichten nachtelijke uitstapjes en maken indruk op iedereen!