Reflecterende veters - blauwgroen

Staat: Nieuw product

Rainette

RAI018

Laat elke stap die je zet schitteren dankzij deze unieke veters van het Franse Rainette. Je draagt ze in zowel kinderschoenen als je eigen schoenen en ze zorgen elke dag weer voor extra zichtbaarheid in het verkeer.

Een erg uniek geschenk voor elk kind dat vaak te voet of met de fiets naar school trekt én zelfs voor mama en papa. Kies jouw kleur, ze reflecteren allemaal even hard!

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 30302

Reflecterende BLAUWGROENE veters van Rainette toveren elke schoen om tot een fluoriserende, hippe manier om je extra zichtbaar in het verkeer te begeven. Verkrijgbaar in een hele reeks kleurtjes zodat er altijd wel eentje bij jouw stijl past.

Afmetingen: 110 cm lang en 8 mm breed

Maat: geschikt voor kinder- en damesschoenen met 5 tot 7 gaten op een rij en mannenschoenen met max 6 gaten.

Materiaal: gemaakt van polyestergaren en uitgerust met een brede reflecterende band - de materialen die worden gebruikt bij het maken van deze nestels zijn vrij van schadelijke stoffen, veilig voor de gezondheid en het milieu en dragen het OEKO-Tex label.

_

Rainette is een start-up uit Frankrijk die ons duurzame, praktisch en leuke fietsaccessoires brengt en accessoires om je veilig én zichtbaar in het verkeer te begeven. Handige regenjassen, reflecterende veters, reflectoren en reflecterende stickers om je fietshelm of fiets zelf te personaliseren. De hele Rainette-collectie is een hit voor iedereen die graag en vaak met fiets rijdt naar school, opvang of ..

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Rainette is een vrolijk Frans kindermerk gespecialiseerd in reflecterende fietsaccessoires. Met hun out-of-the-box accessoires zorgen zij ervoor dat jouw kids extra zichtbaar én in stijl op uitstap gaan. Bij Rainette vind je reflecterende spaken, kleurrijke veters, coole stickers en modieuze jassen om jouw outdoor uitrusting compleet te maken.Steel de spotlight met reflecterende accessoiresZichtbaarheid en stijl hangen bij Rainette onlosmakend samen. Of je nu met de fiets, de step of je eigen voeten op stap bent. Het retroreflecterend materiaal in de Rainette accessoires kaatsen het licht terug waardoor tegenliggers jou perfect zien aankomen. Super safe dus!Personaliseer van top tot teen met multicolor reflectorenMet de hippe reflecterende spulletjes van Rainette verhoog je jouw zichtbaarheid en coolness factor. Kleef leuke stickers op je helm, plaats kleurrijke spaakreflectors op je fiets en pimp jouw schoenen met reflecterende veters. Inspirerend en lichtgevend!Genieten van de meest veilige accessoires op de marktBij Rainette testen ze alle accessoires vooraleer ze in shop komen. De reflectoren worden gedurende 18 maanden getest bij warm weer, regen en sneeuw. Ze verlichten nachtelijke uitstapjes en maken indruk op iedereen!