Reistas - A journey of tales - Post red

Ruime schoudertas met unieke kleurencombo uit rPET

Staat: Nieuw product

Sticky Lemon

RIL456

A journey of tales by Sticky Lemon (7)

Yes! Leuke plannen? Dan mag deze grote schoudertas niet ontbreken.

De hippe weekender met mooie kleurecombo is gemaakt van gerecycleerde petflessen - duurzaam & super stevig - leuk om weten dat hij zo lekker lang meegaat. De ritsen zijn van YKK en dankzij de verschillende draagriemen kies je zelf hoe je de tas meedraagt.

59,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1801985

SamenstellingenrPET
CollectieA journey of tales
TypeSchoudertassen
KleurMeerkleurig

Reistas Post red uit de A journey of tales collectie van STICKY LEMON is een stoere plunje tas die in elk gezin snel een vaste waarde zal zijn om mee te nemen naar de zwemles, voor een nachtje bij oma en opa of als er een dagje weg op het programma staan. De ronde, duurzame tas doet ook prima dienst als sporttas.

Deze multifunctionele draagtas heeft een YKK ritssluiting en binnenin is er een extra ritsvakje voor kleine spulletjes. De handige tas kan in de hand of op de schouder worden gedragen via de gespikkelde handvaten.

Afmetingen: 43 x 21 x 21 cm
Materiaal buitenkant: gerecycleerde PET-flessen - voering: waterproof nylon met verstelbare riem
Onderhoud: je kan deze tas makkelijk schoonmaken met een natte doek. We raden je aan om de tas niet in de wasmachine te wassen. Gewoon wat water is voldoende!

_

Hou je net zoals ons van mooie kleurencombinaties en duurzame materialen? Dan ben je vast en zeker ook fan van de collecties van het Nederlandse STICKY LEMON. The magic of new beginnings. The star, the moon & ... a sticky lemon. In de A journey of Tales-collectie vind je grote rugzakken, kleine rugzakken, heuptassen, reistassen en envelope etuis... Enkel voor de hippe kiddos!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Sticky Lemon - Dat is een opvallend leuk en fris kindermerk uit Nederland, boordevol kleur en speciaal ontworpen voor eigenzinnige en zoete kids. Sticky Lemon heeft een prachtige tassenlijn, met rugzakken en bijhorende pennenzakken. De Sticky Lemon-lijn ademt eigenzinnige kleurencombinaties. Zoet en stoer worden perfect gecombineerd ... net zoals in een overheerlijke citroen! Hey sweet bigger one let's play outside my poppy colours will shine in the bright sunlight dance, run, lay down in the grass be a little quirky together we love
Collectie A journey of tales by Sticky Lemon
Inspiratie en stories