veilleuse rétro lapin gris

retro grijs baby konijn sfeerlampje

Staat: Nieuw product

Lapin & Me

KZ18543

Dit exclusieve baby konijntje verspreidt 's avonds een wonderlijk zacht licht. Een unieke en prachtige afwerking van een kamer met...

78,00 €

Add to my wishlist

Dit exclusieve baby konijntje verspreidt 's avonds een wonderlijk zacht licht. Een unieke en prachtige afwerking van een kamer met ​​vintage of retro thema. Ook als je lampje niet brandt ziet het er net zo schattig uit.
Afgewerkt in cool vintage grijs met een matte afwerking. De lamp is gemaakt uit warmte-resistent kunststof. Om het oude en een beetje versleten originele vintage speelgoed na te bootsen geeft het konijntje een 'gevlekt' effect wanneer het brandt.
Elk konijntje wordt met de hand geschilderd en met de hand afgewerkt in Duitsland.
Ca. 36 cm hoog.
Lamp geleverd met een CE-gecertificeerd 240V en 15W gloeilamp.

Type verlichtingnachtlampje
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03600.35
LAPIN & ME - Welkom in een erg bijzonder hoekje van de wereld! Met Lapin & Me ontdek je een wonderland met een tijdloze uitstraling. Lapin & Me zijn superschattige, exclusieve baby lapin lampjes, geïnspireerd op een vintage pop uit de jaren '40. Madeleine uit Londen ontdekte de pop op de vlooienmarkt van New York. De lampjes worden gemaakt in Duitland uit warmte-resistente kunststof en worden met de hand beschilderd en hebben een vintage matte afwerking.