Retro houten poppenwagen - Mademoiselle

Staat: Nieuw product

Janod

JS358

Je kleine 'mademoiselle' kan nu in stijl leren lopen, of rustig op wandel gaan met haar poppen of knuffels in deze prachtige retro poppenwagen.

89,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J05899

SamenstellingenHout
TypePoppenaccessoires
Leeftijdvanaf 2 jaar

Deze houten poppenwagen heeft een vintage design en is afgewerkt met vrolijke roze stippen. De geruisloze rubberen wielen laten geen sporen achter. Voor een optimale veiligheid is de kinderwagen Mademoiselle voorzien van een anti-kantelsysteem dat kan worden weggehaald zodra je kind zich meer op haar gemak voelt tijdens het stappen. Inclusief zacht dekentje zodat de knuffels en poppen het niet koud hebben. De wielassen zijn van metaal voor meer stevigheid en de kinderwagen is afgewerkt met een kap uit stof. De pop is niet meegeleverd.

Afmetingen: 48 x 32 x 47 cm. Gemakkelijk zelf te monteren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.120.40.425.39
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.