retro kleuter boekentas 'paillettes goud'

retro kleuter boekentas 'paillettes goud'

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

KZ40279

Voor de echte fashionista's onder ons! Met deze ultra hippe tas wordt je kleuter vast de ster van de speelplaats.

65,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Caramel et Cie maakt tassen en accessoires die er niet alleen heel mooi uitzien, ze zijn ook stevig gemaakt, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

De kleine schooltas van Caramel et Cie is tot in detail afgewerkt, met een naamkaartje, 2 compartimenten en verstevigde naden binnenin. Aan de voorkant is een apart vak voor sleutels, een portefeuille of andere kleine zaken, voorzien van een grote flap met klittenbandsluiting. Achteraan is de tas comfortabel afgewerkt met fleece en verstelbare riemen.

Materiaal: tas: 71% polyester en 29% viscose, gevoerd met 100% polyester.

Afmetingen: 34 x 28 x 10 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.340.280.10.7
Caramel & Cie is een nieuw merk met modieuze tassen en boekentassen voor kinderen. Bedenker Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties. Altijd met oog voor bruikbaarheid en kwaliteit. Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk.

product referentie :cartPM005