Retro rugzak (12L)

Staat: Nieuw product

Blafre

Deze stevige rugzak is verkrijgbaar in verschillende trendkleuren, en is de grote broer van de kleuterrugzakjes van Blafre. Voor elk wat wils dus.

Er past perfect een A4 kaft in, een brooddoos en drinkfles. De ideale rugzak voor echte avonturiers en verkrijgbaar in een hele reeks stijlvolle kleurtjes, welke is jouw favoriet?

74,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BL2360

Formaten12 liter
TypeRugzakken
KleurMeerkleurig

De Noorse designer Ingrid Erøy ontwerpt heel wat leuke spullen, waaronder deze retro rugzakjes voor het merk Blafre. Ingrid ontwierp dit rugzakje voor haar eigen kinderen, puur van vorm, in basic kleuren. Enkele slimme details maken dit het perfecte rugzakje voor 5 tot 10-jarigen: een borstsluiting zorgt ervoor dat alles op zijn plaats blijft, zelfs tijdens het ravotten. Hoewel geïnspireerd op "the good old days", biedt deze rugzak alle moderne comfort, gemaakt uit stevig polyester dat makkelijk schoon te houden is.

De rugzak heeft een inhoud van wel 12 liter, plaats genoeg voor wat boeken, een lunchbox, een fles, en nog wat hebbedingen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.370.030.340.6
  • Door Anonymous A.
  •  de 14/06/2020
product is perfect. kwaliteit is goed en omschrijving op de website komt overeen met de werkelijkheid.
Blafre is een familiebedrijf uit Noorwegen, opgericht in 2005. Het bedrijf is in handen van Ingrid en Remi. Ingrid is designer en Remi regelt al de rest. Hun grootste inspiratie is hun dochtertje, Nora. Duurzame & retro geïnspireerde kinderproducten De collecties van Blafre variëren van unieke opbergblikken , RVS drinkflessen en thermoskannen tot beddengoed , slabbetjes , papierwaren en kamer decoratie . Stuk voor stuk uniek in z’n design en gemaakt van de allerhoogste kwaliteit en de meest duurzame materialen.