Reuze leuk doeboek - Grote buitenboek

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA138

Bomen, takken en twijgen, bladeren, velden en weiden, bloemen en bloesems, meren en zee, hemel en sterren, aarde en zand, paddenstoelen, stenen, sneeuw en ijs... het komt allemaal aan bod in dit heerlijk doe-boek om buiten mee te spelen. De natuur heeft zo veel mogelijkheden en de speelpret houdt nooit op.

Met dit doe-boek kan je super veel activiteiten doen in de natuur en met elkaar of op je eentje.

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044826555

Fijn doeboek Grote Buitenboek van uitgeverij Clavis bevat duizend ideeën voor buiten! Een leuk en creatief boek voor jong én oud. Het enige wat kinderen nodig hebben om zich buiten te amuseren zijn: stoepkrijtjes, stiften, wat touw, een zakmes en een vergrootglas. Samen met dit boek zijn ze klaar om de natuur in te trekken en zich heerlijk te amuseren.

Leeftijd: voor speelvogels en natuurliefhebbers vanaf 7 jaar
Auteur: Judith Drews
Pagina's: 440 bladzijden over 11 hoofstukken
Uitgeverij: Clavis

_

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Marina D.
  •  de 17/11/2020
Zeer leuk boek, met veel foto’s waardoor het ook voor kleinere kinderen duidelijk is
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.