Reuze mikado

XL mikadospel in een mooi geïllustreerde doos

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO104

Mini cadeautjes, maxi pret! (157)

Deze gigantische versie van het populair spel Mikado is erg leuk om je middag te vullen met spanning en plezier! De stokjes bemachtigen - zonder de andere aan te raken - vergt heel wat concentratie, analytisch deken en stimuleert ook de fijne motoriek en behendigheid van je kleintje op een leuke, speelse manier.

Met voorsprong een erg leuk spel dat vast zorgt voor onvergetelijke momenten!

10,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 713146

CollectieAujourd'hui c'est mercredi
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Reuzenmikado uit de Aujourd'hui c'est mercredi collectie van Moulin Roty. Deze spelklassieker komt verpakt in een mooi geïllustreerde oranje doos, ideaal om meteen cadeau te doen.

Afmetingen verpakking: 2,5 x 9,5 x 50,5 cm

Materiaal: bamboe

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Aujourd'hui c'est mercredi van Moulin Roty is een collectie vol speelplezier. Want hé het is woensdagmiddag, klaar om een hele middag te spelen? Deze collectie is geïnspireerd op het speelgoed van vroeger en is ideaal voor een middag (buiten)spelen of om mee op reis te nemen. Allemaal compacte spelletjes voor uren en uren speelplezier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories