Reuze vloerpuzzel jungledieren

Staat: Nieuw product

Janod

JS416

Wat een beestenboel! Wat een pret!

Deze grote vloerpuzzel is één en al pret, de stukken zijn lekker groot en het eindresultaat is zo mooi dat je hem vast nog even laat liggen om te bewonderen.

19,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02727

SamenstellingenKarton
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar

Gigantische Jungle vloerpuzzel met 39 stukken in dierenthema, van het Franse speelgoedmerk Janod. Inclusief poster.

Leeftijd: 4-7 jaar
Materiaal: stevig karton
Afmetingen: 52 x 106 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.08
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.