reuzeleuk rijgspel 'Wilde dieren'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21509

Welk dier zit hier verstopt? Wie het silhouet op de kaartjes goed bekijkt, ontdekt snel welke onderdelen nodig zijn voor het dier. De losse delen...

34,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301203

Welk dier zit hier verstopt? Wie het silhouet op de kaartjes goed bekijkt, ontdekt snel welke onderdelen nodig zijn voor het dier. De losse delen leveren dan op het rijgsnoer het uiteindeljke dier op. Om te ordenen en te rijgen. De rijgplaat heeft oren om de snoeren op te wikkelen... zo blijven de opgeregen dieren vastzitten.

Inhoud: 5 rijgplaatjes (24x12 cm), 22 rijgdelen en 5 rijgsnoeren.
Materiaal: karton, beukenhout, polyester.
Vanaf 3 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
241200.95
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.