Robuste campinglamp - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB448

Terra Kids collectie by Haba (51)

Heb je kampeerfans in huis dan komt deze kampeerlamp van Terra Kids vast goed van pas! Ze is makkelijk te dragen en op te hangen dankzij 2 metalen beugels en er is een klein 'geheim' opbergvak voor kleine survival-benodigdheden.

12,99 €

10,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1304152001

CollectieTerra Kids
TypeLampen
Leeftijdvanaf 5 jaar

Campinglamp Terra Kids van HABA, geschikt voor binnen- en buitengebruik.
De batterijen zijn makkelijk te vervangen en de lamp is kidsproof dankzij de robuuste behuizing van kunststof.

Bij het kamperen in de tent of overnachten in de boomhut, tijdens nachtwandelingen of bij het grillen aan het kampvuur – deze hoogwaardige en robuuste led-campinglamp zorgt met zijn 6 ledlampjes altijd voor voldoende verlichting. De leds worden ingeschakeld door de lampkop uit te trekken. De lamp is zo ontworpen dat deze niet verblindt.

Afmetingen: 12,2 x 8,5 x 8,5 cm
Materiaal: kunststof - led
Aantal batterijen of accu's: 3 stuks

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1113110.28
  • Door Hennie D.
  •  de 29/04/2023
Leuke lamp, voldoet aan verwachting. Geeft veel licht
  • Door Anonymous A.
  •  de 05/02/2021
Zalig lamp voor onze kleinzoontjes ! Wordt gebruikt als nacht/ leeslamp veilig en makkelijk aan te steken !
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories