Robuste campinglamp - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB448

Terra Kids collectie by Haba (58)

Heb je kampeerfans in huis dan komt deze caminglamp van Terra Kids vast goed van pas! Ze is makkelijk te dragen en op te hangen dankzij 2 metalen beugels en er is een klein 'geheim' opbergvak voor kleine survival-benodigdheden.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304152

CollectieTerra Kids
TypeLampen
Leeftijdvanaf 5 jaar

Campinglamp Terra Kids van HABA, geschikt voor binnen- en buitengebruik.
De batterijen zijn makkelijk te vervangen en de lamp is kidsproof dankzij de robuuste behuizing van kunststof.

Bij het kamperen in de tent of overnachten in de boomhut, tijdens nachtwandelingen of bij het grillen aan het kampvuur – deze hoogwaardige en robuuste led-campinglamp zorgt met zijn 6 ledlampjes altijd voor voldoende verlichting. De leds worden ingeschakeld door de lampkop uit te trekken. De lamp is zo ontworpen dat deze niet verblindt.

Afmetingen: 12,2 x 8,5 x 8,5 cm
Materiaal: kunststof - led
Aantal batterijen of accu's: 3 stuks

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1113110.28
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories